UPM ProFi fyller tio!

UPM ProFi fyller tio

​År 2017 fyller UPM ProFi tio och det ska vi fira. Grundtanken med UPM ProFi Deck har förblivit densamma även om brädorna sedan dess har utvecklats för enastående hållbarhet och ett snyggt och modernt utseende. Följande ingår i 2017 års firande: återbesök hos däck som installerats genom åren, nya designsamarbeten som visar framtidens utomhusliv, en utmaning om vad som är sant och falskt och nya tillägg i UPM ProFi:s totala däcksystem.

Horizontal divider

​Europas första designtrall

​UPM ProFi Deck lanserades 2007 och har alltså funnits i tio år. Brädorna har sedan dess utvecklats genom kontinuerligt förbättringsarbete, men grundtanken med UPM ProFi Deck har förblivit densamma: att ge ett fräscht och modernt utseende i kombination med yppersta kvalitet.

De sju färgerna i UPM ProFi Deck-serien är inspirerade av den finska naturen: ett land med sjöar, skog och granit och med midnattssol och snörika vintrar. Med det rena nordiska utseendet kan du börja tänka nytt när det gäller utomhusmiljön.

Snygga och moderna färger

Konstrueard för styrka

Designat för utomhusanvändning

Bättre fläcktålighet

Extra hållbar

5 myter busted

Horizontal divider

​Fortfarande snyggt

​UPM ProFi firar tio år som en av Europas ledande tillverkare av WPC-trall. Som en del i firandet kommer vi att besöka däck som installerades under UPM ProFi:s första år 2007–2012. UPM ProFi-däck har installerats i hela Europa i alla typer av klimat: från medelhavskusten till Lappland, från bergsbyar till stadskärnor, i bostäder, på restauranger, idrottsarenor och på många andra ställen.

Vi vill visa er hur UPM ProFi Deck står emot tidens tand, behåller sin fräschör och sitt moderna utseende och fortfarande är i gott skick efter tio års bruk. Vi kommer att besöka olika däck i olika länder och väderförhållanden, från kylan i Lappland till värmen i södra Frankrike. Vi kommer fortlöpande att lägga upp rapporter om nya besök under jubileumsåret.

”Vi är mycket nöjda med vår UPM ProFi-trall. Den känns varm och naturlig under bara fötter och ger inga stickor som trädäck. Komposittrallen kan göras så ren att det går att gå i strumplästen på den. Vi kunde inte ha byggt en så stor altan i ett material som hela tiden kräver avancerat underhåll.” UPM ProFi Deck-ägare med däck från 2010.

Horizontal divider