Fortfarande snyggt - UPM ProFi Deck från 2007-2012

UPM ProFi Deck Fortfarande snyggt | Piano-paviljongen, Finland

​UPM ProFi firar tio år som en av Europas ledande tillverkare av WPC-trall. Som en del i firandet kommer vi att besöka däck som installerades under UPM ProFi:s första år 2007–2012. UPM ProFi-däck har installerats i hela Europa i alla typer av klimat: från medelhavskusten till Lappland, från bergsbyar till stadskärnor, i bostäder, på restauranger, idrottsarenor och på många andra ställen.

Vi vill visa er hur UPM ProFi Deck står emot tidens tand, behåller sin fräschör och sitt moderna utseende och fortfarande är i gott skick efter tio års bruk. Vi kommer att besöka olika däck i olika länder och väderförhållanden, från kylan i Lappland till värmen i södra Frankrike. Vi kommer fortlöpande att lägga upp rapporter om nya besök under jubileumsåret.

Horizontal divider

​UPM ProFi Fortfarande snyggt

Horizontal divider

​UPM ProFi Deck har sett snyggt ut sedan 2011, trots
flitig användning och spilld mat.

Rugbystadion, Frankrike »

UPM ProFi Deck Fortfarande snyggt | LOU-klubbens rugbystadion, Frankrike
UPM ProFi Deck Fortfarande snyggt | Piano-paviljongen, Finland
​Piano-paviljongen i trä ligger på stranden till Vesijärvi i staden Lahtis i Finland. Den är en underbar plats där du kan njuta av en kopp kaffe, konst och naturen. Bygget av det här vackra kaféet slutfördes i juni 2008 och man siktade på att använda nytt miljöanpassat material för kaféets strukturer. UPM ProFi Deck-patiobrädor valdes som trallmaterial. I linje med arkitekternas önskemål skapade UPM en ny speciell marmorvit golvfärg för projektet.

Piano-paviljongen, Finland »

 

UPM ProFi-trall installeras och står emot tidens tand över hela Europa och ute i världen, från kalla Lappland och regnvåta Skottland till Dubais hetta. Alla UPM ProFi-trallbrädor har ett extra hållbart inre som står emot röta fast de ligger direkt på marken eller under vatten. Alla brädor har en tät yta för imponerande fläckavvisningsförmåga. UPM ProFi Deck har konstruerats för att stå emot tunga stötar, även i de kallaste väderlekar.

Lappland, Finland »
UPM ProFi Deck Fortfarande snyggt | Lappland, Finland
Horizontal divider